valeu-x

MEDIA KIT

Kjo faqe synon të përdoret nga media dhe partnerët të cilët dëshirojnë disa materiale dhe informacione standarde mbi projektin VALEU-X. Nëse dëshironi informacione shtesë ose materiale që nuk gjenden në këtë faqe, ju lutemi kontaktoni në info@valeu-x.eu info@valeu-x.eu

Logo

Download  logon standarde

Download logon bardh e zi

 

Download logon kompakte

Download logon bardh e zi

 

Manual perdorimi per logon e VALEU-X

Rollup

  • Download rroll-up për printim – Gjuhë shqipe

Shabllone

Stickers

Except where otherwise noted, content on this website is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Partners