valeu-x

Qendrat

Qendrat VALEU-X u hapën në çdo institucion partner shqiptar për të arritur një cilësi të lartë ndërkombëtare të aktiviteteve të bazuara në TIK në shtëpi dhe për të zbatuar kurse VCL.

Futja e Mobilitetit Virtual dhe Te Perzier si një instrument ndërkombëtarizimi në shtëpi kërkon mjedise inovative të mësimdhënies virtuale dhe mjete mësimore avangarde.

Për këtë qëllim, qendrat janë pajisur me kompjuterë, kamera dhe softuer të rinj, për të lejuar universitetet vendase të arrijnë aktivitete të shkëlqyera ndërkombëtarizimi të bazuara në TIK në hapësira frymëzuese për lëvizshmëri virtuale.

 

AMU – ALEKSANDER MOISIU UNIVERSITY OF DURRES

UNIKO – “FAN S. NOLI” UNIVERSITY

EPOKA UNIVERSITY

USHK – UNIVERSITY OF SHKODRA “LUIGJ GURAKUQI”

Except where otherwise noted, content on this website is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

Partners